Tuesday, October 6, 2009

.::Cyberjaya::.

Im here at KL rite now. Having some briefing about MSS Schoolnet tomorrow there at Cyberjaya. Never been in Cyberjaya before. Got some tips about public transport how to reach there from KL Sentral. Hmmm... I asks my sister, ex-classmates and oso Mr.Kamarul Anuar (SKTogop Darats' teacher) about the possible way to go to Cyberjaya. Let see how I manage to go to cyberjaya tomorrow huh...:-P

Actually will be here starting today till friday but I extend my flight till Sunday. So, get chances to meet my sis(s) and my bro here... Heheh...

Bah, nnt ada apa2, sy post balik. Malas mau update blog bah kalo xda apa2 yg perlu di tulis... Tp kalo dalam diari betul banyakla yang mau di tulis. Got some privacy kalo dalam diari. Apa2 kita bleh tulis. Kalo dalam cni, people around world bleh baca (even dorg xpaham'n' kalola 1 dunia yang baca kan... wakakakaka). But still no need to post lebih2.

Bz bulan ni. Banyak kerja mau buat. Last month plak relek betul. Xda kerja yang d buat. Goyang kaki makan gaji buta. huhu:-(

Bah, ok la... Tu saja untuk kali ini.

4 comments:

ReD said...

wahhh!! rajin btol ko turun KL eh???

A S f a r i n a said...

good luck ke cyberjaya~

NinZZ DoubleZ said...

RED: Actly, malas nak turun... Tp dah atasan suruh, terpaksala turun jugak. huhu:-(

ASfarina: Dengan jayanya smpi Cyberjaya -> 1st:naik ERL from KL Sentral, 2nd:naik teksi ke cyberjaya.

Heheheh:-)

axl said...

suddenly just came up in my mind to read your blog. never thought my name would come up hahaha..Cyberjaya is just a small city but the difficult part is to get there and at the end of the day you did it! congrats! hehe.