Thursday, July 2, 2009

::Sandakan Trip::

Hampir sebulan aku xupdate blog aku. A little bit busy lately. Having visit to Monsopiad cultural Village, Sabah State Muzium and Lok Kawi Zoo next month. So many things to be handled. Going here and there... Asking here and there. was very frustrating moment when someone we asking for was not listening, not taking attention and not even giving any response. Sialan punya urg ooo!

I am here at Sandakan rite now. Blogging now here in room at Swiss-Inn Waterfront Hotel. Feeling so bored. Nothing to do. Just preparing for presentation tomorrow at ILP Sandakan. Having little briefing to the new ICT Coordinator hired by KPM. Actually, I'm not prepared well for this presentation. And I know some of my friends know that I am not good at giving presentation. Always shaking and shaking... Huhuhu...Sigh:-(
But still want to give my very best tomorrow... Luckily, one of my friend from Johor accompanied with me there at ILP tomorrow. So, hopefully the talk will run smoothly tomorrow.

Long time not been here in Sandakan. May be in 4 years already. There's a lot of changes here. Especially with the development of Sandakan Harbour Square. This hotel also located here in SHS location. This development is not 100% completed... This is SHS website... You can take a look at this commercial development progress.
http://www.sandakanharboursquare.com.my

AKu nak share something tadi masa fly dr KK-SDK. !st time aku rasa sangat-amat-banget takut naik kapal terbang. Time lalu kawasan Kundasang (kalo aku xsilapla), Aku naik AirAsia nih... Boeing 737 jugala. bukan Fokker... Awan tebal nak mampos, kapal goyang gila babi... gegar yang ko akan fikir ko hanya tinggal nama lagi o nanti. 1st kapal goyang, aku ok lagi. Pastu dia goyang-gegar-goyang-gegar dan dengan megejut dia terjatuh ( macam tiang turun dkt genting highland tu... Xtau ape nama die.. Tiang yang tinggi tu). Aku terus mengucap. Orang sebelah aku dah teriak dah. Aku dah bergegar sangat. Macam dah ralat nak naik kapal lagi. Dahla sabtu kne naik lagi nak balik KK.. huhu. Xmau ada experience macam tu lagi... Nak mati je aku ingt tadi. Xsabar nak smpi Sandakan.. huhu:-(

Okla... Malas aku mau tulis lagi. Nda tau lagi apa mau tulis. Nanti aku update lagila kalo ada event yang best aku buat. OKla...

4 comments:

hisam said...

air pocket ba tu..al-maklum la selalu pi kl bukan ada sangat pun air pocket tu..tiba2 pi sandakan ada kunun air pocket hehehehhee..

NinZZ DoubleZ said...

Itu latu... Mau mampus sy time tu. Malas o saya masa limpas d gunung tu. Tmpt len ok ja..Xda pun tebal btul awan mcm tu. Bkin takut ooo:-(

ReD said...

seb bek la ko hidup lagi dol oii..hihi

NinZZ DoubleZ said...

Alhamdulillah... Kalo x, dh gempar 1 Malaysia nama aku kalo kapal tu terhempas...huhu:-(

Seri palis...
Palis-palis...